Loading Selected Work...
Menu

Flygtning og betjent leger på motorvej Foto: Claus Fisker

Thyregod og Kristain Thulesen Dahl dagen derpå.

folketingsvalg2015 - Statminister Hell Thorning holdte sin grundlovstale i Ollerup ved Svendborg og blev mødt af tusinder. Lands største Grundlovemøde.

Fyrværkerikatastrofen i Kolding. Interessen for at få opbevaret fyrværkeri hos forsvaret er betydelig. Der er indgået aftaler om, at 73 40-fodscontainere er opstillet hos forsvaret, mens 100 paller er sat i magasin og yderligere 300 paller er på vej. Siden fyrværkerikatastrofen i Kolding har flere grossister og fabrikanter taget mod tilbuddet om at lade varerne opmagasinere hos forsvaret. Blandt andre lægger flyvestationerne i Skrydstrup og Aalborg faciliteter til ved opbevaringen af det meget nytårsskyts, der importeres op til nytåret.

GrÊnsekontrol indf¯rt - Danmark indf¯rte kl 12.00 grÊnsekontrol for at dÊmme op for flygtninge. Her ved grÊnseovergang i Padborg by.

Det var fredag eftermiddag nov. 5 2004 atter muligt at tage luftfoto af katastrofeområdet ved den eksploderede fyrværkerifabrik N. P. Johnsen i Kolding. Her ses en p plads med udbrændte biler.

Blodmåne. Foto: Claus Fisker

1 september overtager selskabet Bios en stor del af ambulance kørslen i Region Syddanmark. De vandt licitationen over Falck. Før opstarten 1 september har der været en del problemer med ansættelse af nok reddere til at udfører opgaven - og alle venter spændt på om det nye selskab magter opgaven. Her er man ved at gøre klar til start dagen før på den nye Bios station i Esbjerg. Her redder Jacob Kaltoft, der er igang med klargøring af ambulancer.