Loading Selected Work...
Menu

Presset….

Presset

Var i Ølgod forleden – skulle for Berlingske lave billeder og video til en artikel omkring burhøns og supermarkedernes beslutning om ikke at handle med dem.

Det blev på mange måde en opgave hvor ordet presset kan bruges.

1: Det er et presset erhverv – ingen tvivl om det – de står jo reelt i den situation at have brugt en masse penge på at lave deres form for æg – som ingen vil rigtig købe.

2: Da jeg skulle til at lave billeder og video fik jeg til min store overraskelse at vide at burhøns sover til middag 2 timer og det vel og mærke i total mørke. Presset blev jeg vel der – Det betød så at jeg havde ca 15 minutter til at lave både video og stills – der røg min indre drøm om en super god video – og nu blev det håndholdt dogme.

3: Presset blev dog endnu større da jeg så kom ind – så godt som intet lys – og jeg måtte ikke bruge blitz / lampe. Det ville skræmme hønsene. Måtte skrue lidt på knapperne og endte på 5000 iso – 1/30 – bl 2.0 – Ups det er jo ikke ret meget og heller ikke når vi bagefter snakker video – og det kan ses.

4: Presset – ja dem der nok var mest presset var vel hønsene når alt kommer til alt

 

Videoen røg på nettet og Berlingskes facebook og er efter et døgn blevet set af 57.000 og delt over hundrede gang – så kom ikke og sig at video ikke duer.

Resultatet kan sagtens diskuteres – men det var hvad jeg nåede på pressede 15 minutter.

clausfisker.dk/video