Loading Selected Work...
Menu

Spam Spam også Hacked

Spam Spam også Hacket

Der har været ro på rigtig længe. Grundene er to forskellige. Jeg har holdt ferie og fået ladt batterierne op igen.

Anden grund er så måden at få afladet lidt batteri kraft igen. Hjemmesiden har været spammet, hacket eller hvad det nu hedder. 4.000 comments var nok til at udbyderen lukkede adgangen (også min). Efterfølgende har jeg så med gode menneskers (læs: Brix & Mads) hjælp fået renset ud – skiftet passwords og hvad ved jeg ud – så nu tester vi lige et par dage og så skulle vi være oppe igen.

Hvis nogen har mailet til mig i sommer og jeg ikke har svaret er grunden måske at jeg ikke har set jeres mail blandt de tusinder der er væltet ind – ring/mail/sms hvis det er sket – og vi tager den derfra.

Glæder mig til at være på igen og få opdateret med billeder og blog indlæg.