Loading Selected Work...
Menu

16 mm – Objektiver…….

16 mm – Objektiver…….

En af de ting som glædede mig da jeg skulle forlade mit arbejde på Scanpix og starte mit nye liv som freelance fotograf var at selv kunne bestemme hvad der skal være i min værktøjskasse. Et af mine første nyindkøb ved jeg på forhånd skiller vandene – Nikon 16 mm 2.8 – fiskeøje. Som en tømrer også har noget værktøj han næsten aldrig bruger har jeg også fået et stykke værktøj jeg på forhånd ved at jeg næsten aldrig vil bruge. Men det er her min nyvundne “frihed” kommer ind. Jeg vil simpelthen have muligheden for en gang imellem at lave noget andet. Det er ikke altid det holder og det jeg lavede i weekenden for Jydskevestkysten er jeg selv i tvivl om. Men iblandt de 10 – 15 billeder jeg sendte fra musikken fra torvet i Aabenraa valget jeg at lave nogle med 16 mm. Jeg tror jeg har haft objektivet i snart et halvt år og som jeg husker det har jeg lavet to billeder med det som er blevet brugt. Og det er nok, men det at vide man kan gøre det og engang imellem tilbyde et andet slags billed er fint nok for mig. Måske bruger jeg det igen om et par dage – måske om et halvt år. Vi får at se……. Imens jeg skriver det her vandt Island lige over England – det sker heller ikke hver dag 😉

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.