Loading Selected Work...
Menu

Royal…..

Royal…..

Royal – ja det kommer med jobbet. Altid spændende at følge dronninger, prinser og prinsesser. Havde den udsøgte fornøjelse at være booket af BilledBladet til at følge de kongelige i 3 dage forrige weekend. De første to dage på Dronningens sommertogt der gik til Varde Kommune. Når man ser programmet er der altid et par punkter hvor man tænker – “Her er det oplagte billed”. Og når så man står i det, viser det sig mange gange – ja næsten altid at virkeligheden er en anden. I Varde var jeg sikker på at karetturen igennem byen måtte være billedet. Det var det så ikke – for at sige det mildt slet ikke. Jeg stod bare amatøragtigt forkert. Ikke at jeg som sådan kunne have forudset det eller ændret det – men forkert var det. Et program punkt jeg så ikke havde set som det store viste sig så at være stedet. En bro i en flot flot have. Ikke at det var planlagt at dronningen skulle ud på broen, men alle kunne se det var flot. I gang kom hoffets kommunikations folk og lavede et flot flot stykke arbejde. (Tak for det!) Dronningen gik ud, vi trykkede på alle vores knapper og billedet var sikret, alle glade.

De samme dage deltog Prinsesse Mary i en stor hjemmeværnsøvelse i Fredericia. Gode billeder af Mary – ja man fristes til at sige – ja altid. Hun er altid en fornøjelse.

Det blev til 8 sider i BilledBladet – det er jeg glad for.

Ellers kan man godt mærke at vi er ved at gå i sommer mode rundt omkring – Det skal jeg i mit nye liv lige vende mig til. Det skal nok blive godt, men jeg skal lige fatte at man godt kan have en tom kalender et par dage frem – mon ikke det går;-)

BilledBladet - Fredericia -Kronprinsesse Mary - HjemmevÊrns parade - Dronning Margrethe.

BilledBladet – Fredericia -Kronprinsesse Mary

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.