Loading Selected Work...
Menu

Kolding Fotoklub – ny….

Kolding Fotoklub – ny….

Det blev en fin aften. Ja det er jo min oplevelse. Helt ærligt havde jeg glædet mig – det er jo ikke hver dag man står og skal rulle sit fotograf liv ud for åbent tæppe. Der er jo flere former for fotografi. Der hvor fotografen sætter billeder og sig selv i scene – og den ande type hvor man gerne vil være fluen på væggen. Jeg tilhører helt klart den sidste gruppe.

5 minutter før at jeg skal “på” er jeg klar til at løbe min vej. OK det var godt jeg blev og jeg håber også at folk syntes det samme. Jeg snakkede jo nok for meget – og skal nok begrænse mig hvis nogen på et senere tidspunkt skulle finde på at lave det samme. Jeg fik vist et hav af billeder og der kom nogle gode snakke. Det er tydligt at vores interesse er den samme, men vores indgangsvinkel er vidt forskellig – og det skal den også være. Det er givtigt begge veje – tro mig jeg har da fået noget at tænke over og en ide eller to jeg vil forfølge. Så Tak til Kolding Fotoklub – håber også I fik noget ud af det.

 

Kolding Fotoklub Foto: Jeanette Gindeberg Sørensen

Kolding Fotoklub
Foto: Jeanette Gindeberg Sørensen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.