Loading Selected Work...
Menu

Tilbage igen….

Tilbage igen….

Det var en fornøjelse at blive bestilt af JydskeVestkysten. Det var jo lidt som at komme hjem – Jeg blev jo for en menneskealder siden uddannet på det daværende Jydske Tidende – som blev sammenlagt med Vestkysten og blev til….ja rigtig gættet JydskeVestkysten.

Menuen i dag stod blandt andet på Ishockey og det gik slet ikke for Esbjerg i den 3 finale mod Herning. Ishockey – ja det er noget af det aller sværeste sport at fotograferer. Forholdene er som regel meget dårlige. Foto igennem en halv beskidt plastik rude har selv ikke kamera producenterne fundet en god løsning på. Jeg tror jeg slap fra det med æren i behold, men det holdt hårdt og det er bestemt ikke nogle billeder jeg vil fremhæve. Det er f…. svært – tror nok det er det absolut sværeste når jeg sidder og tænker over det her klokken 01.03 – Godnat.

Finale Ishockey - Esbjerg - Herning Foto: Claus Fisker

Finale Ishockey – Esbjerg – Herning
Foto: Claus Fisker

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.